Gebruikte boottrailer kopen

U heeft een mooie boot, en u wilt daar voor een gebruikte boottrailer kopen? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Vlemmix Trailers. We hebben vele gebruikte boottrailers voor u, van vele verschillende merken. Kijkt u snel op deze pagina, of de door u gewenste boottrailer aanhanger er tussen zit. Het aanbod aanhangers voor uw boot verschilt per seizoen, maar als u deze pagina regelmatig bezoekt heeft u de meeste kans om uw droom-occasion te vinden!

Voor gebruikte boottrailers is Vlemmix trailers het juiste bedrijf. Hieronder kunt u een selectie vinden;

2e hands gebruikte boottrailers

Niet alle 2e hands boottrailers worden 1-2-3 ‘onze’ gebruikte boottrailer occasions. Er gaat een goede selectie aan vooraf, zodat u bent verzekerd van jarenlang plezier en probleemloos gebruik van uw aanhanger.

U kunt uw gebruikte trailer occasion bij ons ook laten aanpassen en hem voorzien van accessoires als een reservewiel, een boeggeleider of een kimsteun. Het spreekt vanzelf dat de constructie van uw motorboot trailer of zeilboot trailer allesbepalend is. Er valt natuurlijk altijd wel wat veranderen en aan te passen aan de opbouw van een tweedehands boottrailer.

Ruim aanbod in gebruikte boottrailers

Ook uw gebruikte boottrailer kunt u zelf samenstellen. Het is van belang om duidelijk aan te geven of het om een motorboot trailer of om een zeilboot trailer gaat. Ook moet u aangeven of u een geremde, of ongeremde gebruikte boottrailer wilt. Geremde gebruikte boottrailers kunt u gebruiken voor zwaardere motor- of zeilboten.

Als het gewicht van trailer en boot gezamenlijk onder de 750kg blijft dan mag er met een ongeremde trailer worden gereden. Het hangt er natuurlijk af wat voor een voertuig wordt gebruikt om de boottrailer voort te trekken. Ook voor de 2e hands boottrailers geldt: Vlemmix Trailers levert vele merken. Niet alleen van het merk Vlemmix zelf, maar ook de trailers van Pega, Kalf, Riba en Freewheel. Het laadvermogen van de gebruikte boottrailer varieert enorm: genoeg voor een licht rubberbootje tot een tandem-asser met snelle motorboot.

Als uw niet kunt kiezen uit ons assortiment 2e hands boottrailers, komt u dan eens langs bij onze vestiging in Oud-Beijerland (Zuid-Holland). We staan u graag te woord en u kunt dan met ons uw wensen bespreken. Wie weet kunnen wij u dan toch snel helpen aan de juiste gebruikte boottrailer. We zien u graag bij Vlemmix Trailers en geven u graag advies onder het genot van een kop koffie of thee.

Meer over Gebruikte boottrailers
Boot-trailer-Vlemmix3

Joker Coaster RIB 470 met 50Pk Yamaha!    €4950,-

 


Joker Coaster 470 met 50Pk Yamaha, beide uit 2000. De RIB is tegen meerprijs leverbaar met een occasion of splinternieuwe boottrailer.

Lees verder

Boot-trailer-kalf

Joker Coaster RIB 470 met 50Pk Yamaha!    €7250,-

 


Joker Coaster 470 met 50Pk Yamaha, beide uit 2005. De RIB is tegen meerprijs leverbaar met een occasion of splinternieuwe boottrailer.

Lees verder

 

Boot-trailer-vanclaes2

Joker Coaster RIB 470 met 50Pk Yamaha en geremde boottrailer!    –  Verkocht

 


Joker Coaster 470 met 50Pk Yamaha, beide uit 2005. De RIB staat op een geremde boot trailer uit 2007

Lees verder

Bayliner 2050 Capri SE uit 1998   –  Verkocht

 

De boot is voorzien van een dekzeil voor en een dekzeil achter, die bevestigd word door middel van drukknoppen. Daarnaast staat de boot op een geremde tandemasser boottrailer van TDS uit 2008. Als de boot niet gebruikt wordt staat de combinatie binnen in een garage.

Lees verder

Freewheel boot trailer

Ongeremde Freewheel boottrailer uit 2002             Verkocht!

 


Freewheel ongeremde boottrailer uit 2002. De boot trailer heeft een lengte van 525 cm bij een ingeschoven lichtbalk en een lengte van 595 cm bij een uitgeschoven lichtbalk. De maximale bootlengte voor de boot trailer is 490 cm. Het maximale laadvermogen van de boot trailer is 523 Kg.

De boot trailer is ideaal voor het vervoeren van een consoleboot, RIB of ander type motorboot. Doordat de boot trailer ongeremd is, kunt de trailer gewoon met een B-rijbewijs rijden.

 

Pega boot trailer

Geremde Pega tandemasser uit 2008          Verkocht!

 

Geremde Pega tandemasser boot trailer uit 2008. De boot trailer heeft een lengte van 620 cm bij een ingeschoven lichtbalk en een lengte van 750 cm bij een uitgeschoven lichtbalk. De maximale bootlengte voor de boot trailer is 820 cm. Het maximale laadvermogen van de boot trailer is 2875 Kg.

In dit geval is de boot trailer special gemaakt voor het vervoeren van zware en grote sloepen. Maar kan makkelijk worden aangepast voor het vervoeren van grotere RIB of motorboten. De boot trailer ligt door zijn breedte, 255 cm, stabiel op de weg.

 

 

 

Kalf boot trailer

Ongeremde Kalf boottrailer  uit  2012       Verkocht!

 

Ongeremde Kalf boot trailer uit 2012. De boot trailer heeft een lengte van 520 cm bij een ingeschoven lichtbalk en een lengte van 600 cm bij een uitgeschoven lichtbalk. De maximale bootlengte voor de boot trailer is 580 cm. Het maximale laadvermogen van de boot trailer is 508 Kg.

De kalf boot trailer is kantelbaar en voorzien van een boeggeleider die ervoor zorgt dat de boot makkelijk op de trailer kan worden gelierd. De boot trailer is uitermate geschikt voor het vervoeren van een RIB of motorboot.