De meest gevraagde opties


Natuurlijk heeft u met een standaard Vlemmix boot trailer al een fantastische basis voor het vervoeren van uw boot. Het gemak en rij-kwaliteiten van de boottrailer word door iedere eigenaar als subliem omschreven. De trailer ligt als een blok op de weg door het brede chassis, ongeacht hoe zwaar de boot is.

Naast de standaard boottrailer bieden wij de mogelijkheid om de boot trailer uit te breiden met één of meerdere opties. Maar welke opties worden door de meeste van onze klanten op de boottrailers aangevraagd? De veruit populairste optie is de reserve wiel met steun. Het reserve wiel wordt op door u gewenste plek op de boot trailer bevestigd. Met het reserve wiel bent u voorbereid op het slechtste wat uw tijdens het vervoeren van u boot kunt treffen, een lekke band.

Boeggeleider met steun

Een andere graag gewilde optie is de boeggeleider met steunen. Deze optie is zowel voor motorboten of zwaard-zeilboten trailers te verkrijgen. De optie zorgt er voor dat uw boot te allen tijde recht en zonder schade de boottrailer op kunt lieren. Zonder de boeggeleider bestaat de kans dat de kiel van de boot naast de roller glijd en hierdoor op het chassis terecht komt, waardoor u de boot beschadigd.  Dus staat u met uw boottrailer vaak aan een trailerhelling dan is deze optie eigenlijk onmisbaar.

Oogbouten

De hierboven genoemde opties zijn slechts twee van de vele, maar zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Denk ook eens het op slot zetten van uw boot trailer en het vastzetten van uw boot op de trailer. Wij bieden de mogelijkheid om de boottrailer uit te rusten met oogbouten, zodat uw boot op vaste punten op de trailer kan worden vastgezet.

Heeft u vragen over de Vlemmix boottrailer of over één van de beschikbare opties aarzel dan niet om contact op te nemen. Direct samenstellen? Klik dan hier!

 

Vlemmix-boeggeleider