Standaard geleverd: Knott assen

Uw boottrailer heeft eigenlijk maar één belangrijke functie: Uw boot van A naar B kunnen vervoeren. Het maakt niet uit om wat voor soort boot het gaat, voor een ieder geldt hetzelfde: Mijn boot moet ongeschonden aankomen. Een kras of scheur in de lak is vervelend en kost weer wat extra aandacht om gerepareerd te kunnen worden. Goede materialen voor uw boottrailer zijn dus belangrijk. Bij het kopen van uw boottrailer is het dus belangrijk om te kijken naar welke merk onderdelen er voor uw boottrailer gebruikt zijn. Een kwalitatief merk zoals Knott geeft u extra zekerheid onderweg. Bij dergelijk merken mag u ervan uitgaan dat ze betrouwbaar zijn en lang mee zullen gaan.

Voor onze Vlemmix boottrailer zijn alleen de beste en meest gerenommeerde merk onderdelen gebruikt, onderdelen waar wij en vertrouwen. Dit vertrouwen kunnen wij vervolgens gerust overdragen naar onze klanten. Ons doel is om uw te voorzien van een botentrailer waar u jaren van kunt genieten en met een gerust hart mee rond kunt rijden. Middels de Europese goedkeuring voldoet de boot aan alle Europese regelgeving rondom het rijden met een aanhangwagen. Het enige waar wij niet voor in kunnen staan is hoe u de boot heeft verzekerd aan de trailer. Lees hier hoe u dat het beste kunt doen. Natuurlijk geven wij u graag advies en leveren wij hoogwaardige spanbanden om u extra zekerheid te kunnen bieden.

Astypes

Onze boottrailers worden uitsluitend geleverd met assen van Knott. Een merk dat bij ons nog nooit in de steek heeft gelaten. De boottrailers zijn verkrijgbaar met drie verschillende astypes: 1350 kg, 1500 kg en 1800 kg. Het lichtste type, de 1350 kg, is waarschijnlijk het meest voorkomende type. Dit komt doordat er niet dagelijks boottrailers voor boten zwaarder dan 2500 kg verkocht worden. Er zijn nou eenmaal meer kleine motorboten, zeilboten of sloepen. Kijk hier voor het overzicht van onze boottrailers.

Vlemmix-boottrailer-knott-assen