Zeilboot trailer kopen

Vlemmix Trailers in Oud-Beijerland (Z.H.) heeft niet alleen boottrailers voor motorboten, rubberboten of sloepen. Ook voor uw zeilboot trailer of voor zeilboot trailer accessoires kunt u terecht bij Vlemmix Trailers. Bij ons maakt het niet uit of u op zoek bent naar een kielboottrailer of zwaardboottrailer. Zeilboot trailer onderdelen behoren namelijk ook tot ons assortiment. Dus voor elke zeilbootaanhanger, of het nu een enkel-asser, tandem-asser of tridem-asser betreft, kunt u bij ons terecht voor een boottrailer voor uw zeilboot. We hebben niet alleen Vlemmix trailers in het assortiment. In ons tweedehands assortiment vindt u ook Pega trailer, Kalf trailer, Freewheel trailer of Riba trailer.

Maak hieronder de keuze uit de verschillende uitvoeringen

2e hands zeilboot trailers

Vlemmix Trailers kan u ook helpen aan een 2e hands zeilboot trailer, die, u raadt het al, niet per se van het merk Vlemmix hoeft te zijn. We hebben van allerlei 2e hands boottrailers voor u, bekijkt u daarvoor onze pagina ‘gebruikte boottrailers’. Onze boottrailer occasions voldoen aan onze kwaliteitseisen en zullen volkomen veilig zijn voor uw zeilboot. Ook zullen ze u geen problemen opleveren op de weg, of tijdens het te water laten. Niet alleen in Nederland zult u plezier beleven aan uw tweedehands aanhangwagen voor uw zeilboot, ook in de overige Europese landen zult zonder problemen kunnen genieten van een boottrailer occasion van Vlemmix Trailers.

Ruim aanbod in zeilboot trailers

U kunt bij Vlemmix Trailers zelf uw zeilboot trailer online samenstellen! Al onze trailers worden standaard geleverd met polyurethaan kielrollen en kimrolsteunen, met een afneembare lichtbalk met waterdichte LED-verlichting, een liersteun met lier en het Europese goedkeuringscertificaat CVO.
Houdt u rekening met het gewicht van uw zeilboot: is een ongeremde zeilboot trailer genoeg of is en geremde zeilboot trailer een must? Hoe zwaar is uw zeilboot, hoeveel assen moet uw zeilboot trailer hebben, welke afmetingen moet de trailer hebben?
Neem contact op voor de mogelijkheden!


Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,7/5.
34


Meer over Zeilboot trailers
Enkelasser
max afmeting 770x220
max laadvermoging 1335 kg
Tandemasser
max afmeting 1000x255
max laadvermoging 2840 kg
Tridemasser
max afmeting 1000x255
max laadvermoging 2700 kg

Exclusief BTW en €95 registratiekosten

Dien uw aanvraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u op de hoogte te brengen van levertijden en verdere details


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in D:\www\vlemmixtrailers.nl\www\wp-content\plugins\advanced-custom-fields-pro\api\api-template.php on line 575